دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود

تأکید بغداد بر لزوم خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق

پس از اظهارات فرمانده نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه درباره بقای نیروهای آمریکایی در خاک عراق، مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با سفیر کانادا بر لزوم خروج نیروهای رزمی بیگانه از خاک این کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع عراقی، عصر امروز (دوشنبه)، گزارش دادند که «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی این کشور با «اولریک شانون» سفیر کانادا در بغداد درباره خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق گفت‌و‌گو کرده است.

 

به گزارش وبگاه خبری شبکه «دجله»، دفتر مشاور امنیت ملی عراق در بیانیه‌ای در این ارتباط اعلام کرد که قاسم الاعرجی امروز (دوشنبه)، با سفیر کانادا در دفتر خود دیدار و «بر لزوم خروج نیروهای رزمی ائتلاف بین‌المللی از [خاک] عراق مطابق با یک جدول زمان‌بندی شده مورد توافق تأکید کرده است».

 

در ادامه بیانیه مذکور با اشاره به اینکه «کانادا یکی از اعضای ائتلاف بین‌الملی است که به این موضوع اهتمام می‌ورزد»، آمده است که الاعرجی همچنین درباره آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه با سفیر کانادا گفت‌و‌گو کرده و دو طرف توسعه روابط دوجانبه میان بغداد و اتاوا را نیز مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

 

بر اساس این بیانیه، در این دیدار، «به اوضاع امنیتی شهر سنجار و اهمیت مشارکت کانادا در بازسازی این شهر» پرداخته شده و در عین حال، درباره وضعیت اردوگاه مرزی الهول با سوریه گفت‌و‌گوهایی صورت گرفته است.

 

این دیدار پس از اظهارات اخیر «کنت مک کنزی» فرمانده نظامیان تروریست آمریکا در منطقه صورت گرفت که گفته بود: «عراق خواهان باقی ماندن ماست و ما تعداد نیروهای خود را در آنجا کاهش نخواهیم داد».

 

 «قیس الخزعلی»‌ دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق»‌ عراق در بیانیه‌ای در واکنش به این اظهارات ضمن هشدار به دولت عراق، گفت:‌ «آمریکایی‌ها یکی‌ پس از دیگری دلیل می‌آورند که زبان گفت‌و‌گو و منطق با آن‌ها بی‌فایده است و روش افغانستانی تنها راه برای بیرون راندن آن‌هاست».

ارسال نظر
آخرین اخبار